tirsdag 16. august 2011

Shopping med søstrene

Ei ny veke er godt i gang og ei innhaldsrik helg ligg bak meg. På fredag reiste eg til storesysto og familien hennar. Ho har to herlige jenter som tante storkose seg med :)

På lørdag møttes alle 4 søstrene Bakke i Bergen klare for shopping. Anledninga var å feire storesysto sin 30 årsdag. 4 søstre på shopping i lag kan jo tenkast å få dramatiske utfall, men faktisk så gjekk det knirkefritt og me storkoste oss alle saman. Og bæreposane blei mange, iallefall i mitt tilfelle. Det er ikkje så ofte me treffes alle søstrene samtidig men det er veldig kjekt når me får det til. Dagen frista til gjentakelse jenter :)


Etter dei to elste reiste heim til sine små, var eg og vetlesysto på DnB NOR sin gratiskonsert på Torgalmenningen. Bergen Filharmioniske Orkester spelte ilag med ulike bergensartistar. Høgdepunktet var nok Young Dreams, eit nytt band som høyrtes lovande ut. Lars Vaular gjorde seg også overaskande bra med orkestermusikk. Sjølvsagt blei det heile høgtidlig avslutta med nasjonalsangen til Bergen; Nystemten - dei e virkelig nåke for seg sjølv desse bergensarane :) Etterpå var det DnB nachspiel med gratis mat og drikke, og det gjekk jo som det måtte gå ;) Kjekt var det iallefall.

Ha ei strålande veke!

1 kommentar:

Fru Lykle sa...

kjempekjekt var det!