onsdag 16. november 2011

Min første bil!

Så har eg altså gått henn og kjøpt meg bil! For fyrste gong! Det er noko heilt spesielt med å vera eigar av min heilt eigen bil. Eg har lenge gått og drømt om kossen den første bilen min skulle vera...

Den fyrste bilen eg huksar, er Ladaen me hadde i barndommen. Jada eg har hørt alle vitsane, men eg blei oppriktig glad i den bilen! Den lukta bensin i fleire mil etter fylling. Seta var brennheite om sommaren og iskalde om vinteren. Men gu kor lei meg eg va den dagen me skulle bytta Ladaen ut, med ein bil som var litt meir praktisk for to vaksne og fira ungar.


bilde tatt frå maxx.no der du kan få kjøpt rosa felgar
Seinare, når eg var begynna å kikka på rånarane, drømte eg om ein prikkete bil med rosa felgar, sota ruter og ein heftig sub - slik at scooter virkelig fekk komme til sin rett. 


Like før eg blei 18 sto det ein raud Nissan cherry, med gullfelgar, til salgs rett utenfor der eg budde. Den hadde eg lyst på! Men eg tok jo ikkje lappen då, da drøyde litt med den.


I seinare tid har drømmane mine kretsa rundt ein spesiell bil. Ååå så eg har lyst på ein mini morris! Ein raud eller blå, med striper på taket. Tenk å susa rundt i ein mini! Perfekt!
bilde tatt frå mini.no der du kan få kjøpt miniar
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Vakn opp! 
Jaja så er den vel ganske langt i frå drømmen, men likevell: min første bil! Eg kan jo alltids lakka felgane rosa? (Så hjelpe da jo litt på at eg  får byttelåna den med sambuaren sin BMW :)
Ingen kommentarer: