torsdag 29. desember 2011

Pinnekjøtt wrap

Det blei ei rolig og avslappande julafta på oss i år. Eg og min kjære feirte i lag bare oss to. Først gjekk me i fjøsen ilag og så bar det heim til middagslaging. Me laga pinnekjøtt, eg var litt spendt på korleis det skulle gå, er jo fyrste gong me lager det, men det blei veldig godt. Etterpå slappa me av på sofaen før me åpna pakkane. Øveraskane mykje pakkar til å bare vera oss to og me fekk mykje fint! Takk for deeet :) 


Det blei sjølvsagt ein del restar etter middagen, så i dag søkte eg råd hos min trofaste matspesilaist, Google, om kva eg kunne bruke desse restane til. Eg kom over eit tips om å ha dei til tortilla-lefser og det høyrtes jo ut som ein god ide! Eg steikte kjøttet, varma lefsene, smurte dei med rømme og hadde på det eg hadde av grønsaker. Det blei veldig godt! Så det kan anbefalst om du har ein rest ståande! 


No nermar det seg eit nytt år, med nye mulighetar. Eg har mykje spennande føre meg, blandt anna ny jobb og tur til Brasil! 

GODT NYTT ÅR! 

1 kommentar:

Fru Lykle sa...

Godt nyttår! Lykke til i ny jobb!