mandag 8. oktober 2012

Skrekkblanda fryd

Skrekkblanda fryd er ganske dekkande for korleis det føles å vera gravid. Ein miks av følelsar, både skummelt og gledelig. Skummelt fordi det blir ein heilt ny situasjon, ei stor endring i livet som me egentlig ikkje veit kva innebærer. Vil eg forandra meg? Korleis vil me takle å bli foreldre? Korleis skal eg klare meg med mindre søvn? Var dette egentlig så lurt?... er blandt tankar som dukkar opp. Det er veldig rart å tenke på at denne totalt ukjente personen, i løpet av januar skal bli det viktigaste i livet vårt!
Eg er iallefall glad for at ein graviditet er 9 mnd, for eg har nettopp begynna å venne meg til tanken på at det faktisk kjem ein baby ut av dette. Og eg gledar meg :) eg trur det kjem til å bli veldig koselig og håpar eg vil trivast i den nye rolla som mamma! Til og med har eg begynna å gleda meg litt til å ha permisjon. Noko eg før har tenkt at må vera ganske kjedelig ;)
Forige veke begynna eg  så smått å handle inn babykler og har planlagt Ikeatur for å handle inn diverse utstyr. Så eg kjenner eg blir meir og meir klar for kvar dag som går.

Eit lite strikkeprosjekt eg er begynna på til den vetle krabaten :) 


4 kommentarer:

Fru Lykle sa...

<3 me gledar oss med dåke!

Frøken K sa...

Ja, jeg tror det må være en mening med at vi skal gå gravid såpass lenge - sånn helt rent bortsett fra at babyen skal få vokse seg stor nok, hehe.

jeg har trengt all tiden til å venne meg til tanken, så godt som det nok lar seg gjøre.. Jeg tror ikke man kan forberede seg hundre prosent, men det er greit å være så forberedt som man overhodet kan!

Jeg fikk høre at den siste tiden kom til å gå SÅ treigt.. Jeg synes den har FLYDD! Plutselig harj eg termin idag (ingen tegn til action selvfølgelig) og jeg lurer på hvor alle månedene ble av... :-)

Hakunamatatablogg sa...

Ja tida flyr endo iallefall. Men har no nokre mnd igjen eg då :) Lykke til med fødsel og tida som kjem!

Fru Lykle sa...

Hakuna Matata Olaug! ;)